Miksi ostaa jos voi tehdä itse

Blogini käsittelee kaikkea ajankohtaista sisustuksesta vauvanvaatteisiin sekä tee se itse projekteista asuvalintoihin.


keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Meikkien organisointi

Kylpyhuoneen kaaos hallintaan...
Ostin suomalaisesta kirjakaupasta tuollaisen kirkkaan laatikoston ja kynätelineen. Valitettavasti en löydä tuotetta enää heidän nettisivuilta. 

Nyt on niin paljon helpompi löytää meikit kuin kaivella meikkipussista laatikosta joka päivä. Altaan alla olevassa laatikossa on kaikki isommat putelit eli meikkivoide, puuterit, voiteita, hiusharja ymsyms. 
Myös ikeassa on kaikenlaisia säilytysratkaisuja laatikoihin mutta päädyin tähän pöytämalliin. Vastaavia muovituotteita on varmasti myös etolassa ja stockalla...
Seinäkaappi on osoittautunut pelastukseksi pienessä kylppärissä jossa ei ole muuta säilytystilaa kuin kaksi allaslaatikkoa - kun itse kaappi ei vie seinältä paljon tilaa mutta sisälle mahtuu kaikki hiuslakat, dödöt, hammasharjat jne. Tämä on hankittu ikean kylpyhuoneosastolta muutama vuosi sitten. Helppo kasata ja asentaa ja tosi kestävä kosteudessa!

Loppuun vielä muutama suosikkituote jotka näyttää kivalta myös esillä. Origins tuotteet on luonnonkosmetiikkaa ja en tiedä saako vieläkään suomesta. Kiehlsin tuotteet sekä alempana olevat on saatavilla Suomesta. Tämän tietyn Kiehls midnight recoveryn ostin Finnairin preorder shopista kesällä.

Tuo puhdistusaine on Philosophyn ja tosi riittoisa, tehokas ja hellävarainen. Käytän Clarisonic Mia 2:n kasvoharjan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnit positiivisena ja rakentavana.