Miksi ostaa jos voi tehdä itse

Blogini käsittelee kaikkea ajankohtaista sisustuksesta vauvanvaatteisiin sekä tee se itse projekteista asuvalintoihin.


maanantai 8. helmikuuta 2016

Designvalaisin Norm69

Tilasin hetken mielijohteesta viikko sitten olohuoneeseen valaisimen joka ei häikäise eikä räjäytä pankkia... Minua niin ärsytti kun sohvalla istuessa näki lampun kuvun alle.

Mietin ensin plafondia mutta koska minä ja mieheni pidimme Louis Poulsenin artisokan muotoisesta tyylistä niin päädyimme tähän "edullisempaan" vaihtoehtoon eli Normann copenhagen Norm69
Paketti tuli kotiin asti illalla ja kuljetus finnishdesignshopista on ilmainen yli 100 euron ostoksille. (Minulla oli muutakin kyydissä ;)

Kokoaminen oli yhtä tuskaa ja nimihän tulee siitä että joudut taittamaan ja vääntämään paikalleen 69 muoviläpyskää. Meni yksi ilta ja seuraava aamu että saatiin tämä yhteisvoimin kattoon.

Vielä en onneksi ole kyllästynyt! Jos kyllästyn niin laitan tämän vaikka makkariin ja ostan sit sen plafondin. Tämä Eglo Beramo oli alunperin mielessä mutta turhan kallis kun ei tiedä miten kiva se on. Tuskin saa palauttaa kun on koittanut kattoon... Onkohan kenelläkään siitä kokemusta. Himmennin ja värilämpötilan säätö houkuttaisi kamalasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnit positiivisena ja rakentavana.