Miksi ostaa jos voi tehdä itse

Blogini käsittelee kaikkea ajankohtaista sisustuksesta vauvanvaatteisiin sekä tee se itse projekteista asuvalintoihin.


perjantai 19. helmikuuta 2016

Vauvauutisia!

Niin siinä sitten kävi että suunnittelemani sisustusblogi taitaa mennä lähinnä lifestyle blogin puolelle...
Tiedossa on tänä keväänä lähinnä vauvan huoneen sisustamista ja asuvalintoja kasvavan masun kanssa. Mennään sitten sillä sekalaisella meinigillä ja se seuraa joka tykkää ;)

Tässä vähän esimakua ja haaveilua tulevista hankinnoista ja värimaailmasta. Innostuin etenkin IKEAn LEKA leikkikaaren tuunaamisideoista ja sellaisen koitan saada aikaseksi joskus ja tietenkin postaan siitä erikseen.

Itse olen hyvinkin allerginen räikeille väreille sisustuksessa ja vaikka tuleva perheenlisäys onkin todettu tytöksi niin koitan välttää liian prinsessamaista tyyliä vaikka tuskin maltan alussa olla laittamatta vauvaa röyhelömekkoihin.

Koostin alle muutaman tuotteen jotka on hankintalistalla ja harkinnassa. Ostin jo käytettynä tuon Sangenic vaipparoskiksen jotta koko kämppä ei löyhkäisi kakalle ja koska meidän kylpyhuone on niin pieni ettei kaikki hoitopöydät yms mahdu sinne... jokin ratkaisu olisi kehitettävä.Yllä:
Tuota BRIO Smile mallia on kehuttu kovasti ja me tarvitaan just sellainen kombo johon saa turvakaukalonkin koska me liikutaan yleensä autolla ja minun selkä ei muutenkaan kestä tuon kopan kantamista. Siihen löytyi heti ihanan hassu vaunulelu ja miksei mustavalkoisena?

Tuo rockernapper on itse asiassa ideana ensisängyksi koska meidän makuuhuoneeseen ei mahdu täysisoa pinnasänkyä niin vauvalla on oma huone ja vain tarpeen mukaan tuo "ensisänky" on makkarissa. Siinä on hyvä ottaa pienet päikkäritkin ja vauvan kasvaessa toimii sitterinä! Rakastan monikäyttöisiä tuotteita <3

Tuon jumppamaton löysin sattumalta netistä ja tallensin heti pinterestiin. p.s. Kyseinen vauvakansio pitäisi löytyä täältä. Käy kurkkaa sieltä lisää ideoita.

Alla:
Yllättäen IKEAsta löytyi neutraalejakin vauvatuotteita ja tuon lakanasetin kävin ostamassa jo aikaa sitten siltä varalta että poistuisi valikoimista(!)

Aion tehdä kipsivalauksen... valoksen... (mikä se on?) eli vauvan jalasta 3D kuva kipsiin painettuna. Näitä tuotteita on joka verkkokaupassa ja askarteluliikkeissä. Viimeksi näin sellaisen vauvatalojohannassa kun kävin pyörähtää.

En ole vielä päättänyt satsaanko miljoonan tuohon Stokken settiin (newborn+babyset) vaikkakin se vaikuttaisi hirmu järkevältä ja käytännölliseltä sijoitukselta koska arvokin pysyy jos haluaa joskus myydä pois.
Sellaisia ajatuksia heti alkuun! :) Laksettu aika on vasta juhannuksena niin koitan malttaa tuota työhuoneen muuttamista vauvan taivaaksi ihan vikoille kuukausille asti. Siitä sitten lisää myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Hej onnea blogista, seurataas jos sais virtaa omaansakin, näin samas elämäntilantees��

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnit positiivisena ja rakentavana.