Miksi ostaa jos voi tehdä itse

Blogini käsittelee kaikkea ajankohtaista sisustuksesta vauvanvaatteisiin sekä tee se itse projekteista asuvalintoihin.


tiistai 8. maaliskuuta 2016

Design lemppareita

Täytyyhän jokaisen tytön haaveilla  välillä ja jostain syystä minun mieltymys on ollut viime aikoina täysin mustavalkoinen. Toisaalta kun ympärille katson kotona niin ei täällä kyllä paljon muita värejä lisäksi ole, ehkä harmaata... Kuulostaa tylsältäkö? Niin äitikin sanoi mutta kun hän asui meidän harmaalla sisustetussa edellisessä asunnossa 3 viikkoa joka ilta kissavahtina kun olimme ulkomailla niin hän sanoikin että siellä oli yllättävän rauhallinen ja seesteinen olo.

Alempana tein kollaasin muutamista ihanista jutuista jotka ostaisin heti jos olisi rahaa tuhlata.
(mixrackin ostin kyllä jo valkoisena kun oli tarjouksessa finnishdesignshopissa)

HAY loop naulakolle ei kyllä edes ole tilaa juuri nyt mutta heti kun on niin ostan sen eteiseen tai makkariin! Louis Poulsenin lamppuun ei ole varmaan koskaan varaa niin taidan tyytyä block lamppuun, riippuu vähän siitä minkälaisen valon se päästää lävitseen. Mietin TV tasolle tunnelmavaloksi iltaisin. Toki siihen on muitakin vaihtoehtoja.
String systeemi viehättäisi olohuoneessa kirjahyllynä... tai työpöytänä.... tai se pienin keittiöön. En tiedä millaisen haluan niin parempi jättää vielä haavelistalle. Pidän tuosta HAY sohvapöydästä koska se on raikas ja linjakas ja näyttää hyvältä ja käytännölliseltäki.

Nämä taitaa kaikki olla aika lailla blogituttuja niin senkin takia emmin vähän koska en haluaisi ihan samanlaista kuin muilla. Alempana siis kuva vähän erikoisemmista valinnoista. :)
Nämä ao tuotteet, nimet ja linkit löytyy pinterest sivuiltani täältä

Kuvassa Gino Sarfattin valaisin, Eamesin aboutaloungechair, Elloksen tanger matto, Dixonin valaisimet sekä Georg vaatenaulakko. (aika mustavalkoista tämäkin yllättäen ;)

Maton tilasinkin jo mutta se saapuu vasta huhtikuussa. Sain 40% alennusta uutena asiakkaana elloksella niin hinnaksi ei jäänyt kuin 125e. Nyt vaan pidetään peukkuja että se on kiva, kunnon ryijymatto eikä mikään litru. 

En malttaisi millään odottaa että saadaan kämppä myytyä ja pääsisi taas laittamaan seuraavaa, mielellään vähän isompaa taloa! Hirveä kevät-sisustus-kuume iski viime viikolla kun makasin kotona flunssassa ja vain mietin ja suunnittelin! Terassikin tulee kohta ajankohtaiseksi... siitä lisää myöhemmin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnit positiivisena ja rakentavana.