Miksi ostaa jos voi tehdä itse

Blogini käsittelee kaikkea ajankohtaista sisustuksesta vauvanvaatteisiin sekä tee se itse projekteista asuvalintoihin.


tiistai 8. maaliskuuta 2016

Mustavalkoinen vauvanhuone?

Heipähei! Viime (ekan) vauva postauksen jälkeen käänsin kelkkaa ihan täysin ja päätin etten pidäkään beigestä... Liian neutraali on tylsä - myönnän! 

Se saattaa myös johtua siitä että tein tutkimusmatkan syvimpään sisääni ja analysoin paljon kuvia, mikä niissä ärsyttää, mistä pidän. Tulos oli että liikaa kirkkaita värejä ei saa yhdistää samaan tuotteeseen. Muutamat perusvärit on mulla muutenkin ollut ikuisesti pannassa. En ole koskaan pitänyt kirkkaanpunaisesta, sinisestä tai vihreästä! Vain murretut sävyt kuten minttu, lime, fuksia, turkoosi jne miellyttää mun silmää. Miksei sitten lapsenkin? Jotkin lelut on vain ihan hirveitä koska niihin on tungettu kaikki maailman värit ajattelemalla että lapsi tarvii virikkeitä. Yäk! Voi ne virikkeet olla vähän nätimpiäkin...

En nyt kuitenkaan ole ihan räjäyttämässä palettia tässä vaan pohjana vauvan huoneessa olisi raikas valkoinen harmailla ja mustilla yksityiskohdilla ja siihen kevyitä pastellisävyjä ja murrettuja värejä. Alle listasin vähän kuvia (pinterest sivuiltani) jota pidän inspiraationa. Kyseessä on siis tyttövauvan huone...

Tuo pöllö on Oops happy melody soittorasia lastentarvike.fistä
Muut kuvat on pinterest inspistä värimaailmoista


Mun mielestä leikkikaaren ei tarvitse olla mikään kallis härpäke. Mieheni lupasi jo tehdä tuollaisen puunvärisen telineen johon saa kaikki lempparilelut roikkumaan ja niitä voi vaihdella. Mun mielestä tosi kätsä idea! Alle vaikka lampaantalja tai fleecepeitto. Löysin ikean löytöosastolta harmaan ison fleecetorkkupeiton jossa valkoisia pilkkuja, aivan ihana! Ja se saa toimia alustana kun vauva on lattialla. 

Toinen DIY minkä ajatteli kehittää on tuollainen pilvitauluhylly (alempana toisenlaisesta kuva). Se on ikean ribba tauluhylly johon on vaneri tms levystä leikattu pilven muotoinen pala joka on kiinnitetty ja maalattu. Aivan ihku!

Pilvet on mulla muutenkin ihan ykköslemppari ja aion hankkia färg&form lakanat harmaana kun aletaan laittamaan huonetta.

Nyt huomasinkin että olen ihastunut myös pöllöihin! Tämä toinenkin pöllö on lastentarvike.fistä


Kun näin nuo done by deer lautassetin niin meinasin jo tilata sen! Tätä zoopreme sarjaa löytyy vaunulelu joka oli edellisessä postauksessa. Kivan raikkaita ja söpöjä väriyhdistelmiä.

Nuo lelulaatikot on ihanat mutta toki aika terävät niin täytyy varmaan säästää se idea taaperon huoneesen....

Valkoinen, harmaa, musta.... ei yhtään huono kombo vai mitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnit positiivisena ja rakentavana.