Miksi ostaa jos voi tehdä itse

Blogini käsittelee kaikkea ajankohtaista sisustuksesta vauvanvaatteisiin sekä tee se itse projekteista asuvalintoihin.


tiistai 21. maaliskuuta 2017

Gugguu drop1 SS17 - puuvillapipot

Kevät toi, kevät toi.. pastellivärit! (Maalari löytyi jo kotoa) ja harmaat haaveet muuttuikin sitten vaaleanpunaisiksi haaveiksi....
Onneksi ei haittaa koska taidankin olla asiassa edelläkävijä tänä keväänä kun sekä sisustuksessa että vaatteissa on ns soft pink ja soft peach muodissa.
Aiemmin en niin välittänyt pukea tyttöäni (8kk) pinkkiin mutta jotenkin sävy on eksynyt myös minun vaatekaappiin. Satuin myös lukemaan jutun Tukholman kevään sisustusmessuista ja siellä oli kaikki pastelliväriä sohvia ja seinämaalia myöten. Ihan kiva mutta taidan tyytyä vaaleanpunaisiin tyynyliinoihin H&M homesta. Se sopii hienosta harmaaseen!

Asiaan!
Eli kuten otsikossa lukee niin kaverin kanssa aamukahvitellessa tilattiin gugguulta kevään dropista uusia puuvilla-asusteita.
Meille kotiutui tuubihuivi ja tupsukypärämyssy (M koko 44cm päähän ja menee varmaan syksylläkin)
sävyssä soft pink ja ne on niiiin söpöt. Sain sovitettuakin tuolla villiäisellä. Kumma kyllä hän antaa pukea tuubihuivin ja viihtyykin siinä. Jee! Meillä on käytössä untuvapussi rattaissa kun hän ei vielä kävele niin käytän vain hupparia nollakeleillä alla.

Malli on kiva ja värikin ihanan neutraali ja puuterinen.
 Edellinen pipo alkoi jo kiristää vaikka on myös M koko mutta nuo merinovillaiset on eri mitoitusta. Tuo resorimallikin on vähän kireä mutta olisi se ehkä venynyt ensi talveksi.

 
Edit: Nämä on ollut kovassa käytössä ja plussakeleillä riittää hyvin pelkkä puuvillapipo rattaissa. Seuraavana hakusessa softshell haalari.... Jos ei löydy mieluisaa niin ompelen itse! :)
Ihanaa kevään alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnit positiivisena ja rakentavana.